du valde inte att gå; men du lämna mig ändå

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du valde inte att gå; men du lämna mig ändå




jag hatar att inte kunna älska dig

skulle vilja
så där vanligt
vända mig om
bara ge dig en kram

men hur?




Fri vers av ia VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-29 20:01



Bookmark and Share


  Drömkram
oskyldigt vackra är dina ord berättigade hittar sällan hem i denna värld. Älskar din spontana naturlighet. Kram
2010-04-12

  LassO
sorgmodigt och vackert
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP