Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars Rudolf - frusen limerick

I det arktiskt Ultima Thule
hånades styggt den så fule
Rudolf, en ren,
med skrangliga ben
och en lysande högröd mule




Bunden vers (Limerick) av papillon
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-29 21:56



Bookmark and Share


  halmstrå
Men Rudolf han flydde till Sälen
för att slippa de tärande grälen
där mötte han Claus
och kom in i en fas
som var rakt mycket bättre för själen!

...gott nytt år!
2009-12-31

    ej medlem längre
En härlig limerick om Rudolf!:)
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

papillon