Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korpfjäder kraxar olyckbådande och med rätta - den här texten var varken kvick eller bra, bara surmagad gnällig och långsint. Jag kastar ut den och skriver så här i stället..........


Bristande empati

Jag är en blid,empatisk själ
men har dock en akilleshäl -

jag har för lätt att surna till
och då far pennan gärna vill

när galla gul förgiftar mig
och jag mot andra drar i krig

Så Korpens krax är pinsamt rätt
men ändra sig är inte lätt

men nu jag gör på dylikt slut
och kastar gamla texten ut


















Bunden vers (Rim) av papillon
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-30 08:21



Bookmark and Share


  halmstrå
Så du lyder under korpen?
Ja, de där svartvingarna har en näbbkraft man sällan kan undfly.
2009-12-31

  vera gade VIP
Balder den så blide
möter här sin mistel.
Fjäriln på sin tistel
krupit ur sitt ide....
2009-12-30

  korpfjäder
Lite ironi
och brist på empati
kan nog rätt lätt bli
ett nytt sorts frieri

som talar till en typ
som också är ett kryp
och gärna säger "stryp"
den fule som med nyp

vill vara en sorts salt
men liknar mest en galt
som nattligt tusenfalt
har ökat ondskans halt

Hälsar korpen och kraxar olycksbådande
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

papillon