Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckat trolleritrick - limerick

Det var en trollkarl från Knåda
som lade sin fru i en låda
men med sågen han slant
och fördubbla sin tant -
säg, tror ni det skedde av våda??




Bunden vers (Limerick) av papillon
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-30 08:10



Bookmark and Share


  halmstrå
*Skrattar så magen korvar sig*
Bäst att akta sig för lådor!!!
Ja jävlar så du får till det. Dubbeltant!
2009-12-31

  vera gade VIP
Alltid lika förfriskande med en bra limerick!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

papillon