Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbiten



Frostbitna kinder

min vän

jag ser
dig

inuti

inuti mig
ser jag

dig


Frostbitna läppar

en kyss

ljuvt

ömt

i din nackgrop


Det daggfrusna
gräset

som brast

under våra
kroppar

stör oss inte längre


Vi svävar

nu




Fri vers av Smultris
Läst 846 gånger
Publicerad 2005-10-27 00:11



Bookmark and Share


  Lena Renman
Starkt, sensuellt, vackert
Lena
2007-05-16

  Tony Hermansson
Kurr....mjau.....
Myyys
2005-11-01

  Mats L.
Ser man på, du kan ju skriva ljusa texter
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris