Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köld - haiku

Knappt hörbar klingar
köldens klockton när himlen
går över i grönt




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-30 21:57



Bookmark and Share


  korpfjäder
... jag minns tonerna på myren när det var trettisex grader kallt en vinter. Hela luften klirrade. Underbart vackert liksom din haiku.
2010-01-02

  Gunnel Eriksson VIP
Viktigt att höra den svaga ljuden i nutidens brus.
Vacker haiku!
2009-12-31

  halmstrå
Du har rätt! Kölden låter. Som pyttesmå klockor.
Man hör dem när det är minus tjugoåtta - och i din haiku!
2009-12-31

  Monika A Mirsch VIP
mitt i datorsurret, det monotona, vibrerar din dikt genom mig och får mig att skälva
2009-12-31

  Nanna X
grönt är en farlig färg på himlar. men spännande också. vackert klingat!
2009-12-31

    ej medlem längre
Du beskriver kylan så innerligt fint!:)
Det var härligt att se en glimt av solen idag trots att den bländade under körningen...
Vacker vinter haiku!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

papillon