Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnbesök

Snön under mina fötter knastrar när jag går och
jag ser upp mot stjärnorna
och finner mönster bland alla tusentals prickar
på det mörkblå skynket som är spänt över mig

jag sänker blicken
ser på frosten på fönstret som bildar stjärnor
och jag undrar om det är samma
som de jag ser över mig

eller om de bara är likadana




Fri vers (Fri form) av JohannaCarlsson
Läst 556 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-31 00:16



Bookmark and Share


  blaite
Superbra
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson