Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsresa

Jag sitter i mitt ödes eka
på själva tidens ocean
kring stäven små najader leka
i djupet lurar falska Ran
och understundom får jag för mig
att ekan, trots min rodd, ej rör sig,
att tidens hav är utan strand
och timglaset nog saknar sand





Bunden vers (Rim) av papillon
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-31 23:00



Bookmark and Share


  korpfjäder
Den tidsresan har jag läst också på Halmstrås blog och känner mig smått hedrad av att vara del av. Väldigt snyggt hopsatta rader, och rytmen tilltalar en musiker!
2010-01-02

  Björn Nilsson VIP
Tiden är nästan den perfekta evighetsmaskinen - den tar ju aldrig slut!
2010-01-02

  halmstrå
Inte bara ett rytmiskt mästerverk utan också en mytologisk resa och en bild som liksom målar sig själv
Du är bra du!
2010-01-01

  Nanna X
ja oj vad den svänger, värsta jazzekan! gott nytt!
2010-01-01

    ej medlem längre
Denna är enligt mig ett jambiskt mästerverk!
Budskapet glasklart...enligt min tolkning som förblir hemlig:)
Du är bara så fantastiskt duktig du!
2009-12-31

    baruk
Den här skulle man ju sätta musik till! GOTT NYTT!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

papillon