Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ob och två glas gratis julmust


90 spänn att paradera med i nästa års första lön
de slantarna räcker kanske till att flyga på moln
eller till 2 kilo griskött att grilla i januari
5 påsar salta pingviner, någon ost, en skål med vigvatten
tre nafs i höger arm av en skitfull gubbe
slit och släp ännu ett år
några franska samlag, om jag har tur
en get, sex, sex med ett lammkött

eller helt enkelt ob till nästa mens

jag kan köpa vad jag vill
som kommunanställd sväller lönen mer än fettet smälter
och midvinternatten är hård
en raket i ögat och 2 glas gratis julmust

nu är det dags för handkasseredovisning
dokumentation och ett par tre fyllesamtal på jourtid

tack för detta, televerket
och tack bruce för alla ligg 2009

till er andra säger jag
häppy nju jer

och släpp sockervadden fri

 




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-31 22:26



Bookmark and Share


  Cris
Happy new year :))
2010-01-01

    ej medlem längre
Gott Nytt År du sträber som jobbar på nyårsafton!
2009-12-31

  Catharina Edin VIP
'eller helt enkelt ob till nästa mens' - en obetalbar rad, 90 kr räcker inte alls (för att betala denna rad, alltså, till ob-na räcker det nog)! GNÅ!!!
2009-12-31

  Ronny Berk
två glas gratis julmust ; inte illa som löneförmån ! visst är det gott med ett nytt år; tillönskar Dej sålunda ett sådant !
2009-12-31

  Lena Krantz VIP
*garvar högt här*

Gott Nytt på dig själv
hoppas att det blir många nya ligg med Bruce och många smekningar med Simon

De bästa skall det bästa ha

Puss
/L
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP