Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtskiljd

förblindad
av alla dina titlar
lägger jag mig bredvid
delad och utspridd
till det

du behöver mig






Fri vers av Ex¤animo
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 17:47



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo