Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för det var när allting verkade som rörigast i livet, som det mesta faktist var ganska logiskt


det gäller att lära sig tro på sig själv

men vad gör man inte
när man hela sitt liv trott
sig vara en förlorare,

men sedan en tid tillbaka
fått en smak av motsatsen?




Fri vers av elinmaria
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-03 19:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
motsatsen bör du känna var dag.

Vakna upp, tänk:

'Jag är en Gudinna, jag kommer främst'.
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria