Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig värma dig.

 

Låt mig värma dig,

när du frusit lite min älskade.

 

Med återuppbyggd tillit skall jag tina dig.

Med evig kärlek skall jag värma dig.

Vår kärlek skall brännas.

 

Låt mig värma dig,

när du frusit lite min älskade...

 




Fri vers av Kape
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 20:30



Bookmark and Share


  aol
underbar skrift
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape