Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragiska verklighet.

 

Jag är så fruktansvärt förtvivlad,

förtvivlad över min verklighet.

En verklighet skapad av mig,

mig och min före detta skepnad.

 

Jag förstår dig i hela din situation,

situationen i din verklighet.

En verklighet skapad av mig,

verkligheten där du bara känner min före detta skepnad.

 

Tragiska,

trasiga verklighet.

 

 

 




Fri vers av Kape
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-07 00:04



Bookmark and Share


  eelinpersson
du säger inte så mycket.
men texten säger mest då.
jag känner av din frustration.
hur mycket du har att säga fast så lite på samma gång.

sluta aldrig att skriva kära du.
otroliga skapare.
2010-01-07

  peter markurth
känns äkta
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape