Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Du skulle älskat mig när jag älskade dig"

 

"Du skulle älskat mig när jag älskade dig"

Smärtsamma sanning.

 

Jag älskade dig då.

Men inte som nu.

Nu är kärleken opåverkbar.

Evig på kärlekens station.

Smärtsamt sann på ärlighetens perrong.

Försenad nio månader.

 

Har linje "Triple18" upphört att existera,

eller kan man hoppas på en ny avgång?

 

 

 




Fri vers av Kape
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-07 00:24



Bookmark and Share


  Jeanette
Ooo, jisses är allt jag kan säga!
Den träffa mig i hjärtat. Du satte ord på det jag känner.
Tack för en stunds underbar läsning.
Blir en favorit!!
// Jeanette
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape