Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnens brist vad gör den med mig?

Ser adventsstjärnan i fönstret
lyser så klar.

En stjärna full av tindrande hopp
och så ljus och fin.

Sitter här vid köksbordet
för att skingra alla tankar.

Skriver alla ord som kommer
de som är ångestens vän
tankar som är oklara
just för jag inte hör
de ord de vill säga.

På natten när de kommer
som en sårbar kaskad.

Då jag egentligen behöver
min sömn mer än någonsin.

Behöver tömma ur de tankar
som tar all min sömn ifrån mig.

De som anfaller mig så kallt
som stör min natts sömn.






Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-07 06:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Själv brukar jag lägga mig tillrätta i Höga Visan 8:3 Guds famn.

"Kasta din börda på Herren, han skall uppehålla dig; Psaltaren 55:23

Bokmärke.
2010-01-10

  Suzy med punkterna
Så sömnlösa natten känns igen när man inget annat behöver.
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld