Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Japanskt besök i mitt kök


Häromdan jag fick besök

av japanska flickor i mitt kök

De tyckte mycket om min pepparkaka

så jag bjöd dem hem för att egna få baka

Så en peppakaksdeg jag gjorde

och några plåtar jag smorde

Fram med kavel och pepparkaksmått

de bakade både stort och smått

Studerar de gör här i vårt land

och min son umgås med dem mycket ibland

Tillsammans de lagar svensk mat

allehanda rätter hamnar på deras fat

I juli de åker tillbaka

då åker sonen med för att Japanska delikatesser smaka












Bunden vers (Rim) av eva m h
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-07 22:45



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Spännande vardagsutbyte...
2010-01-11

  Anjeska
Japaner japaner
på kakbak kul!:-)
2010-01-08

  oMareld
åh härligt och mysigt
2010-01-08

  Blåbäret
låter som ett fantastiskt utbyte...öppet och varmt!
2010-01-07

  thyra
Låter som ni hade jättetrevligt! Fin text!
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

eva m h