Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla reagerade de olika på den jobbiga situationen


Dynamitarden exploderade
Pyromanen eldade upp sig
Kemisten gick upp i atomer
Bagaren smet
Snickaren blev spik nykter
Jockeyn fattade galoppen
Rörmokaren blev orörlig
Smeden tog sig ett järn
Obducenten blev likblek
Bonden teg
Telefonisten tog sig en lur
Bartendern sa inte flaska
Fäktaren stack
Skidåkaren tappade målföret
Plastikkirurgen tappade ansiktet
Matematikern tappade talförmågan
Dödgrävaren asgarvade
Begravningsentrepenören blev gravallvarlig
Eldaren blev kollugn
Roddaren tog det med ro
För skådespelaren spelade det ingen roll
Mimaren rörde inte en min
Metaren tappade masken
Sömmerskan blev sittandes som på nålar
Mejeristen blev lugn som en filbunke
Elektrikern slog en volt av spänningen
För pokerspelare var det ingen big deal
Tvätterskan blev vit som ett lakan
Gruvarbetaren bytte ort
Urmakaren blev ursinnig
Handkirurgen rullade tummarna
Operasångaren tappade rösten
Flöjtisten slog en drill
Brandmannen kastade vatten
Lokföraren spårade ur helt
Fotbollsspelaren tog det med en klackspark
Takläggaren gick i taket
Advokaten blev mållös
Musikern fick spel
Pyroteknikern smällde av
Ortopeden la benen på ryggen och sprang
Brottaren tappade fattningen
Meterologen släppte väder




Fri vers av eva m h
Läst 543 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-01-08 08:48



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Den var verkligen rolig. Måste spara i mitt långtidsminne.
2014-02-11

  Michaela Dutius
Hittar bara ett ord efter första överraskningen inför en så ordrik text av dig eva.
Fantastisk!
2010-01-16

  Grubbelmia
Fantastiskt fyndigt!
2010-01-11

  Redeemer
Oerhört fyndigt, och mycket väl genomtänkt!
Får nog bli ett bokmärke här!
2010-01-08

    tehdog
He he he. Bokmärks i syftet att återupplevas. Skojfriskt!
2010-01-08

  © anakreon VIP
...och läsaren logg brett under det att applåden smattrade!
Carl-Erik
2010-01-08

  Gunwale VIP
Funderar på vad som hänt?
2010-01-08

  thyra
Finurligt fint! Bra val!
2010-01-08

  glittertindra
underfundigt... :)
2010-01-08

  Anjeska
Psykdoktorn garvade tokgalet
Jag med:-)
2010-01-08

  Anna*
Dagen är räddad!
Underbart skrivet!
2010-01-08

    Bodil Sandberg
Ja här fick man sig ett särdeles gott skratt
applåder så finurligt och bra!
2010-01-08

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Kul! :-D
Och på däckverkstan blev dom nog däckade...
2010-01-08

    Maria Malm
Tack för denna! Vilket språk vi har!
2010-01-08

    ej medlem längre
Hjärtlig tack för morgonens första skratt:)
Finurligt värre!
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

eva m h