Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroa dig inte!

Var inte ledsen
Jag ber att inte en endaste tår ska komma
från ditt svarta öga
Lyssna på mig: Jag och dina vänner har du runtom dig.
Berätta om denna dag
för ditt barn
Oroa dig inte min kära
det kommer att ordna sig




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-08 17:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
talande texter uppskattas verkligen
2010-02-26

  Tera
ömt....kärlek!
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR