Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oäkta

 

jag är inte hel
du gör mig inte

hel 

 

du fångar

                  något ont

skört

 

du läker inga sår

 

där du står

 

orubblig

till synes

                      talar ord

jag mycket väl förstår

ja.

 

men du förstår

inga ord

 

räcker för mig

 

                         det står

 

förfalskningar

 

bakom alla ord

 

                             det gör bara ont

att

förstå.

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-08 22:46



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra
2010-01-08

    //Nikita
Bra skildring :)
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo