Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läntan längre bort

 

lägg dig då

gå.

låt mig slumra
i efterakten

låtsassova 

bort en närhet
som bara kan drömmas

jag skapar inget
genom oss

och tårar skapar stillestånd

galenskap

inåtgråtna

inga porträtt
kan få mig att förstå
vilka vi kan bli

tillsammans

det är bara en enda röra
av låtsasfärg

men vi kan kalla det

  blod

för allt är söndrigt

när mitt stillestånd
blir vårat fall

för jag är sårad
och du sårar 

varje gång du vidrör
min yta

när du kallar mig 

kall

 

känner du inte

 

 


 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-08 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo