Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad, älskade

önskar jag hade varit med dig mer

närvarande

när som liten du var

 

Men vi gjorde snöänglar

nu på stranden 

senare i tiden

men närmare

nu

 

och isblommorna var

som pärlband

och våra kinder

blommade

i glädje

 

 




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind