Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnadens huvudvärk

en massa
ordflöde
utan sans
eller mening

brytbar förankring
utan tamp
rammar 
hamn

även om
utanför
inte hörs




Fri vers av ia VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 02:43



Bookmark and Share


  coffe
underbar..
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP