Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma blad torkar livets spyor.

 

Du är död,

dog inte för mig.

 

Drar en lina med din aska,

blir hög.

 

Överdos,

faktum.

 

Tomma blad torkar livets spyor.

 

Rehab.




Fri vers av Kape
Läst 576 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape