Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontraktion

slut dig nu
sluta dig,
i kontraktion på ett, på utandning

kramp,
nu.

lågtryck!

Men mina skor
är all världens pendlar,
jordandning och nattbris

en räv
ungefär


och ljuset föll in över dagen.




Fri vers av StGeorge
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 14:41



Bookmark and Share


  Regn & Grus
*Men mina skor
är all världens pendlar,
jordandning och nattbris*

En mjukläst talande dikt som fångar tanken..
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge