Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Leva I En Illusion.

Kvistarna kan inte undvikas att gå itu,
När dagarna strömmar in i rummet.
Kanalerna stänger vi av med blicken.
Öronen för vi långt ner under vatten.
Munnarna föder ord som redan finns.
Bojorna skaver av den åtsittande lagen.
Lagen för, om och hur vi ska agera.
Eller hur vi ska verka i det vi kallar;
Verkligheten.




Fri vers av "Dempa"
Läst 671 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-01-12 14:47



Bookmark and Share


  Pytti
Oj vad starkt... Jag blir väldigt berörd och du har väckt tankar som kommer att hänga kvar länge
2010-02-10

  Eaglemountains VIP
Stark text, i sanning skrivet, om verkligheten ....
2010-01-16

  Nils Sondefors
Poetiskt och tänkvärt!
Språket smeker.
Applåd.
Bokmärkes.
2010-01-12

  Junitvillingen
En text med äkta djup...läser och begrundar...du har lyckats strålande här!!
2010-01-12

  Mats Henricson
Ett filosofiskt djup kan skönjas i dessa rader, som ger inspiration till tankar om livets mening och mål... BRA !
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"