Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln ...

Öppnad...

lyckligt lottad,

smärtsamt blottad.

Nyckeln

gömd...glömd

försvunnen,

borta.

Du kom,

du hann...du försvann.

Mitt öga titta,

och jag hitta.....

En spelad lek,

i glömd kärlek.

Ångest i hjärta,

av saknadens smärta.

Att dig åter finna,

gav liv i min bringa.







Fri vers (Fri form) av Mauri
Läst 583 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-12 15:15



Bookmark and Share


    trollflöjt
Gillar allt du skriver! Vill ha mer!
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri