Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel

 

det spelar ingen roll
att allt låg krossat
vid våra fötter
det spelar ingen roll
att jag var trasig
döv och blind
du var alltid hel

i min närvaro

du gav mig perspektiv
lät mig hitta
mig själv
i universum

du var en del
av min livsmekanism
i en trasigare värld
där bara vänskap
kunde skydda

det var kärleken




Fri vers av Ex¤animo
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 10:57



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm, det är häftigt att få uppleva en sådan kärlek...
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo