Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för du gillar att fiska

 

i motsats till mig
fortsätter du 
utan att kämpa

emot

allt som är kvar

av igår

du bara står
och ler

ditt förödande leende

 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-28 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
texten tillsammans med den titeln är en verklig höjdare. tack.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo