Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörnet på kvarteret.

 

Hörnet på kvarteret,

speglas i bruna ögon.

 

Gestaltningen av en vinternatt,

formuleras i vackra tankar.

 

Ett steg utanför dörren,

och drömmarna om förändring smeker förväntansfullt.

 

Framtiden är imorgon och om tio år,

det kan bara bli vackrare.




Fri vers av Kape
Läst 403 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-18 00:12



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
hoppfullt...
2010-01-18

  Sofia Hansson
Vackrare och vackrare . vacker dikt ^^
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape