Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna dag ny.



För det finns, vet jag

allt det kalla utifrån.

Och aldrig har vinden burit vår i smaken som nu.

Jag vill hålla dig omsluten i min sjal,

rista av blött sommarlöfte.



Jag ska se dig dansa äng då

Så som jag längtar!




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP