Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetisk.

 

"Patetisk",

ett beskrivande ord,

men inte rättvist.

 

Tankar skrevs när känslor inte kunde kontrolleras, 

när frågorna inte fann svar.

 

Möjligtvis förhastade slutsatser,

ovilja att förklara rätt och fel,

resultat: okontrollerade känslor.

 

Fortfarande ovetandes om rätt tankar tänkts,

om hon är ovärd att sluta älskas.

 

En önskning,

"modus vivendi".




Fri vers av Kape
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 23:38



Bookmark and Share


  Anna*
Ibland behöver man komma överens om att man inte är överens. Men kärlek styrs inte av omständigheter. Kärleken övervinner allt.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape