Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrädare inom..


mattheten sköljer över
sväljer allt ljus alla varma händer
i ett stadigt grepp får den mig att färdas
där inget är sig likt


tanken narrar känslan


sakta faller höga skyar
skapar osedda stjärnfall av allt mörker


vandrar genom sorgsna skogar
denna hudnära
hesa natt






Fri vers av Regn & Grus
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-20 00:04



Bookmark and Share


  Anna*
Stark text där jag gillar flera formuleringar men framför allt slutraderna

denna hudnära
hesa natt

Fint!
2010-03-31

  Mr Lindemann VIP
En text som i sin första läsning kan verka tung
vid den andra läsningen, lägger man märke till
att det som beskrivs är vackert
ibland kan även det mörka ge något
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus