Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla


Det lilla

som kan verka så obetydligt

kan vara betydligare än du tror




Fri vers av eva m h
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-20 16:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vacker
2010-02-05

    eva m h
Nä bara slarvigt! Tack för påpekandet(FRÖKEN)!
2010-01-23

  Marreb
...som ett t i obetydligt... :-) Var det avsiktligt?
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h