Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trångtänkta åsikter.

 

- Du har inget här att göra!

 

- Jag bor här lika mycket som du..

 

- Åk hem till ditt förbannade land, jävla pack!

 

- Om vi säger så här: Gillar du chilinötter?

 

- Vad fan är det för fråga? Självklart gör jag det..

 

- Vilken tur att spanjorerna och portugiserna 
   tog med sig dessa godsaker från Sydamerika,
   bosatte sig i närliggande europeiska länder
   och spred chilinötterna hej vilt. Tycker du inte?

 

- Nja, jag tycker nog de kunde kommit hit och
  lämnat dem och sedan åkt tillbaka.

 

- Stackars sate, tycker så otroligt synd om dig.
  Önskar du var uppväxt för över 3000 år sedan
  i en liten sydamerikans by. Där hade du bokstavligen
  fått beblanda dig med nötterna!

 

- Eh, jag trivs här!? Stick åt helvete..

 

- Tänkte väl det. Nu ödslar jag inte mer tid på dig. Ciao

 

 

- "Vad hände där egentligen?"




Fri vers av Kape
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape