Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ewe (figur 6)

 





måne med mun av guld

kysser halva evigheten

inom sinom sol

 


läppar av apelsin

kysser halva evigheten

blir en ny banan

 

 

 

 

 





Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP