Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgivenhet.

 

Uppgivenhet,

drar,

sliter.

 

I mig,

dig,

allt.

 

Älska,

som vänner,

just nu.

 

Kan vi?




Fri vers av Kape
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape