Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suffer in silence


tunna silkes lager
av sötma
vaniljsocker vitt pärlemor skimmer
förblindad av det ljusa, oförstörbara

jag drunknar i de rytmiskt
förnekande glittret som
slår ut himlavalvets mystik

jag önskar att få blunda
och se korall rosa
stränder med snäckskal och susande vind
drömma mig bort till skönhetens begynnelse

och vaggas till trygghet i
allt det underbara lugnet
låta ögonen vila från minus skuggor
i vildträdgårdens glömska

STOP!

”why do you think we should suffer in silence?”




Fri vers av trasdocka
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-10-28 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka