Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotavtryck i sand


kanske att jag vågar tro att
det är januaris lilla ängel
som kommit för att
spinna in mig i något vackert..

kanske att det är lättare nu
kanske att det bara är illusioner

kanske att jag ler när
jag går och lägger mig

kanske att jag hoppas att det
har kommit för att stanna

jag hade inte för avsikt
att lämna fotavtryck i sand

men kanske att januaris lilla ängel
har kommit för att spinna
in mig i något vackert..




Fri vers av trasdocka
Läst 848 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-26 12:22



Bookmark and Share


  albertina
du skriver på ett sätt som jag verkligen berörs av på alla plan.
det är speciellt.
väldigt unikt.
du är verkligen en inspiration.
spinna in mig i något vackert....
åh....
I love it
2008-06-16

    Oprofessionell
Och jag ville bara titta in igen, och säga att den här dikten berör mig precis på samma sätt som första gången jag läste den, som om det vore den första gången. Jag älskar den, dikten känns så levande & orden känns så exakta.
2006-02-13

    Oprofessionell
Gosh, Jag ÄLSKAR den här.. den är så sårbar, så skör men ändå så himla vacker. en favorit.
2006-01-31

  himlens hemlighet VIP
skört och hoppfullt som snöflingor...vackert!
2006-01-28

  karamellen
Lite vemod och lite hopp har du vävt in i denna vackra, nästan sagolika text.
2006-01-27

  karamellen
Lite vemod och lite hopp har du vävt in i denna vackra, nästan sagolika text.
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka