Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men vet du vad?


det är trots allt inte det att
jag inte verkar fylla någon funktion i dig
utan faktumet att du inte verkar sakna mig
som gräver djupast sår




Fri vers av trasdocka
Läst 696 gånger
Publicerad 2006-01-23 12:37



Bookmark and Share


  Soessan
Fanatiskt vidunderlig! :D Fastnade verkligen för " utan faktumet att du inte verkar sakna mig.." Undebart! =)
2006-01-27

    uppåtframåt
Sant naket och så rätt och slätt smärtsamt fångat.
2006-01-24

  Markattan
Visst är det så. Kraftfullt och talande i sina korta ordalag.
2006-01-23

    Oprofessionell
en kortis, som berör trots den lilla ytan orden fått som spelrum, jag gillar att dessa raderna talar för sig själv och som sagt är väldigt kraftfulla som tar på de rätta ställena.
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka