Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag vet inte ens vad som gjorde mest ont..)


i hemlighet


du mindes inte ens
vår första gång
inte ens var vi möttes
den allra första gången

i baktankarna
kunde jag känna hur exalterad
jag varit och hur jag
analyserat dina beröringar

men det fick
ju aldrig du veta.




Fri vers av trasdocka
Läst 617 gånger
Publicerad 2006-01-13 16:18



Bookmark and Share


  ulli
tycker om första stycket.
enkelt men med mycket hjärta.
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka