Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårblank näthinna


jag kan inte ens
låta mig sjunka
till att fälla en tår för dig nu,

jag trodde verkligen,
men tydligen så var det bara jag
tydligen så hyste du aldrig
den ömheten jag trodde
mig dela med dig

jag kan inte ens gråta,
FÖRSTÅR DU!!!?

jag kan inte ens gråta
så illa du gjort mig!




Fri vers av trasdocka
Läst 692 gånger
Publicerad 2006-01-14 18:33



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
men jag börjar typ gråta.
hårt
ont
och jag
hatar att
känna igen mig.

bra skrivet.
verkligen.
2008-02-07

    E. Palm
Den sorgen och den ilskan i ett och samma.. det behövs inte mer för att se och känna. Favorit.
2006-01-17

    Oprofessionell
Dina dikter, de rör mig verkligen och jag börjar undra om du verkligen är du, eller om du är som mig. Alla dina vackra ord är de som jag försökt säga och det är underbart.
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka