Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så fick du ensamrätt på mitt hjärta


jag förväntade mig verkligen
ingenting.
allra minst från dig

och som om du kan betyda mer
än du redan gör

som om jag inte redan tycker att du
är den vackraste människan jag
någonsin mött.

en röd ros
från dig!!! i MIN brevlåda.
att den slokade spelade ingen roll
den hade lika bra kunnat vara vissen

för att jag älskar dig
vore en ren lögn

du är
mitt liv !




Fri vers av trasdocka
Läst 722 gånger
Publicerad 2006-02-15 17:48



Bookmark and Share


  albertina
oj oj oj.
detta är så bra på alla sätt och vis.
det berör.
och mitt hjärta dunkar.
älskar titeln.
från början till slut.
precis så som en text ska vara=)
bokmärker
2008-06-15

  Poesio
riktigt fint!
2008-06-15

  Propella
"som om jag inte redan tycker att du
är den vackraste människan jag
någonsin mött"

Oh... Detta är magi. Ljuvligt ljuvligt ljuvligt. Det är svindlande ord och sprakande meningar i en härlig blandning.
2006-08-23

    Oprofessionell
Gosh så vackra ord du använder dig av, eller rättare sagt du använder alltid vackra ord som gör att min själ vrider sig lite för det är så otroligt vackert!
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka