Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den enda plats jag verkligen känner mig trygg på


ute på hal is

jag hann inte ens
berätta klart om dina underbara händer

förrän mina kompisar började
försöka para ihop mig med någon
som \"var mig värdig\"

i mina ögon var och är
ju du den enda
jag någonsin kommer i
närheten av att älska..




Fri vers av trasdocka
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-01-13 16:40



Bookmark and Share


    E. Palm
Om dem hade vetat att vara i närheten av att älska.. då hade dem kanske lyssnat på varenda liten cell. Jag tycker så mycket om början.. så mycket.
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka