Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penslar själen..

Älskade tystnad
du lindar in
min själ totalt
låter mig lyssna
stillheten..
där det vackra bor
det som penslar
inre med ljus..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-23 14:44



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat vännen
2015-04-10

  Jean-Michel Orblin
Talande tystnad
som penslar
inre med ljus

vackert.
2010-01-25

  Anjeska
Balsam för själen rader. Bra!
2010-01-24

  Anna*
Vackert! I tystnaden finns ljuset när vi vant oss vid att vara ensamma och möta oss själva. Fint!
2010-01-24

  Karl-Bo Lundstedt VIP
så är det....
underbart poetat,,,,,,,
applåder
bo-märkt
kb
2010-01-23

  Maria T
Mycket vacker dikt
2010-01-23

  peter markurth
mkt bra
2010-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Bättre än den berömde Dr Sloans liniment till och med. Balsam i Gilead.
2010-01-23

  Bibbi VIP
Bokmärker detta underbara.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP