Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min äldste son 21 år


Du har förändrats


För några år sedan

Skulle du alltid bo hemma

Aldrig lämna förorten vi bor i

Satt alltid framför datorn

Umgicks nästan aldrig med någon IRL

Vi undrade vad det skulle bli av dig


Nu några år senare

Du studerar främmande språk inne i stan

Är nästan aldrig hemma

Åker utomlands då och då

Umgås mest med utländska utbytesstudenter

Och om några månader åker du till

andra sidan jorden för att studera



Vem kunde tro det då för några år sedan




Fri vers av eva m h
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-24 15:57



Bookmark and Share


  Anna*
Tänk så allt kan svänga! =o) Gläder mig!
2010-01-29

    J. Herward
Härligt, det är ju typ drömlivet :)
2010-01-24

    Maria Malm
Ja, detta känns igen..det blir inte alltid som man trott och man kommer på att man faktiskt oroat sig lite i onödan..
2010-01-24

  Mr Lindemann VIP
Ja, det sker förändringar
inom och utanpå

2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h