Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning av Cardigans "My Favourite Game"


kärlekssång

vad du försöker uppnå kan jag inte förstå
men det är uppenbart att det aldrig kommer att bli så
du förstör mig, sliter mig itu
hur jag än försöker är jag aldrig lika bra som du

det har inget med lust att göra
det är inget lopp du och jag ska köra
när du vill ha mig för dig själv är det så sött
men när jag är ensam känns det som om något har dött

jag vet bara för vad jag ber
en till av dig, så jag kan älska dig mer
jag trodde verkligen att jag kunde övertyga dig
men jag ser nu att du aldrig riktigt kan älska mig

jag försökte göra om, göra rätt
men att tycka om mig mig var nog aldrig så lätt
jag borde ha sett det innan det var för sent
men du är så söt och mitt hjärta för klent




Fri vers av cogitoergosum
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 19:47



Bookmark and Share


  Julio VIP
starkt och bra skrivet
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum