Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- det kvittar om det är september, eller inte

Du tynar bort
Likså smaken av dig
På mina läppar

Och bokstäverna i ditt namn
Betyder inte längre någonting
Jag bygger nya alfabet
Där sju bokstäver ständigt fattas
Du tog de

Och det kvittar om det är september
Eller inte
För att jag har slutat räkna
Slutat räkna dagar
Då du inte ringer
Kanske är det oktober redan

Och jag har tänkt
Att det kanske inte spelar någon roll i alla fall
För jag behöver inte längre dig
För att andas




Fri vers av stasia
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-10-29 00:56



Bookmark and Share


    livräddaren
bra!:)
2005-10-29

  Smultris
Att bygga nya alfabet där vissa bokstäver fattas... Wow... så snyggt knåpat :)
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

stasia
stasia