Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- som hon i röda pumps

jag vill klä lika bra i cigarettpaket
som hon, du vet
som bjöd på en prince igår
hon som luktade
vin och kokos
och som kräktes upp
sina inälvor
där utanför
jag gillade henne, på något sätt

dina händer överallt
och jag vill säga
- jag har inte lust ikväll
och lämna dig naken
ensam kvar
i duschen
bara för att jag vet
att det skulle få dig att bli riktigt galen
i mig

jag vill kunna vingla ner
för Drottninggatan
lika charmigt som hon
gjorde
den där kvällen, på lucia
i sina nya röda pumps
för det var bara -11 ute
och du skrattade

och jag vill få dig att gråta
medan jag
dricker öl
och min tunga leker med kalles
under lakanet
i din säng
och jag kan också gråta, om du vill
för
någonstans har det blivit fel

kan
du
inte
se
det?

jag vill kunna
allt det där
som
hon kan
hon, som du sa
- jag gillar dig (till)
och jag var
otillräcklig
då jag vinglade ner
för Drottninggatan
i mina nya
röda pumps
fast det var bara
- 7
januari




Fri vers av stasia
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-02-23 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stasia
stasia