Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- sån är du

Du säger
Vi borde åka härifrån, bara du och jag
Jag tycker att vi borde stanna
Bara du och jag och våra halvfulla vinglas
Och jag tänker att du är så vacker ikväll
Vacker i skenet av den spruckna lampan under bordet, som någon haft omkull

Du är så vacker ikväll, säger du
Spiller ut vin över den vita bordduken
Vi skrattar
Skrattar så där som man gör av alldeles för mycket vin, och struntar i att torka upp

Jag tänker på dig innanför min hud
Läppar och händer överallt
Röster som viskar
Andetag som sjunger
Och värmen som strålar, från oss, upp i rymden för att sedan försvinna ut i natten och lämna oss nakna kvar. Hud som bränner och ord som aldrig sagts
Minns du?

Du är så vacker ikväll
Men ändå lämnar jag dig ensam med det halvfulla glaset
För när det kommer till dig, så är du vacker alla kvällar
Och när det kommer till mig, så vet jag hur det blir. Hud, andetag och sedan tårar, för alla ord som aldrig sagts.
För sån är du. Vacker




Fri vers av stasia
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-03-08 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stasia
stasia