Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlar som aldrig funnits

Jag vet
Jag svek dig
Visade dig himlar som aldrig funnits
Fastän jag trodde det då

Som när åkrarna förenades
i ett jordskalv
När inte ens ett frö hade darrat

Ville till varje pris känna din hand
Kvar finns bara den sönderbrända huden

Det var mitt fel att du föll
Jag vet

Men det kommer att bränna djupare
om jag försöker dra upp dig igen




Fri vers av Sara Se
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-10-29 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poetiskt skrivet, gillar dina ordval och rytmen, gunget i texten.
2005-10-29

  Christer VIP
Det är något speciellt med erkännanden av egna misstag. Det känns alltid så äkta. Vacker titel!
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se